Όροι συμμετοχής στα σεμινάρια

1.Τα σεμινάρια γίνονται σε σύγχρονες αίθουσες, με βιντεοπροβολέα και powerpoint. Η επιλογή της αίθουσας εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων και τη γεωγραφική τους κατανομή, ώστε η πρόσβαση να εξυπηρετεί την πλειοψηφία. Η τοποθεσία ανακοινώνεται το αργότερο μία εβδομάδα πριν το σεμινάριο.

 2. Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων για επαγγελματίες ναυτικούς ή για επιλεγμένα σεμινάρια στα οποία γίνεται ειδική αναφορά στην ανακοίνωσή τους και τα οποία διοργανώνονται στην Αθήνα, δεν απαιτείται προκαταβολή. Για τα σεμινάρια που απευθύνονται σε ιδιώτες (π.χ. σεμινάριο Ελληνικών Θαλασσών, Γεωργική Μετεωρολογία κτλ.), ή για τα σεμινάρια που απευθύνονται σε επαγγελματίες ναυτικούς και γίνονται εκτός Αθηνών, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η καταβολή μέσω PayPal ή μέσω κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα ή στην Τράπεζα Πειραιώς του ποσού των 30€. Σε περίπτωση μη προσέλευσής σας στο σεμινάριο, η προκαταβολή δε χάνεται αλλά μεταφέρεται σε μελλοντικό σεμινάριο σε ημερομηνία της επιλογή σας. Η προϋπόθεση αυτή ισχύει έως και τον Ιούνιο της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση η εξόφληση της συμμετοχή γίνεται την ημέρα του σεμιναρίου.

3. Για να διεξαχθεί το σεμινάριο θα πρέπει ο ελάχιστος αριθμός των συμμετοχών να είναι από 3 άτομα και πάνω. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός ή λόγω ανωτέρας βίας το σεμινάριο ακυρώνεται. Στην περίπτωση αυτή το ποσό της προκαταβολής πιστώνεται ολόκληρο στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Αν όμως το επιθυμείτε εντάσσεστε στο επόμενο σεμινάριο που επιθυμείτε. Η επιστροφή της προκαταβολής γίνεται σε χρονικό διάστημα το αργότερο 5 εργάσιμων ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία του σεμιναρίου που ακυρώνεται.

4. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο αν η ακύρωση μέσα στο χρονικό όριο που ορίζεται στην επιβεβαίωση της εγγραφής που λαμβάνετε μέσω email με τον τρόπο που περιγράφεται στον όρο 3.

5. Για να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 210 57 66 859 ή 697 80 52 622 ή στείλτε μας email εντός του χρονικου ορίου που αναφέρεται  στον όρο 4.

6. Στον κόμβο εάν και όταν ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για λόγους λειτουργικής εξυπηρέτησης των συμμετεχόντων στο σεμινάριο και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το www.meteomarine.gr χωρίς να παρέχονται σε τρίτους.