Εξ αποστάσεως πρόγραμμα Ναυτικής Μετεωρολογίας

Εξ αποστάσεως πρόγραμμα Ναυτικής Μετεωρολογίας

υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των μαθημάτων του πρώτου e-learning εκπαιδευτικού προγράμματος Ναυτικής Μετεωρολογίας της MeteoMarine σε συνεργασία με το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Εισηγητής του προγράμματος είναι ο καθ/της Ναυτικής Μετεωρολογίας Νίκος Μαζαράκης (για αναλυτικό βιογραφικό πατήστε εδώ). Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες ναυτικούς, δόκιμους ναυτικούς, σπουδαστές/στριες ΑΕΝ – ΚΕΣΕΝ, στελέχη ναυτιλιακών εταιριών, απόφοιτους ΑΕΙ-ΤΕΙ και φοιτητές/τριες ναυτιλιακών τμημάτων. Η ύλη καλύπτει όλο το φάσμα της Ναυτικής Μετεωρολογίας. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγών σπουδών.

Στο Πρόγραμμα απονέμονται 12,5 βαθμοί ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training), ενώ οι απόφοιτοι, μαζί με το πιστοποιητικό, λαμβάνουν και Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass. Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα του πιστοποιητικού.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι 3 μήνες – 150 ώρες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 560€ αλλά παρέχεται έκπτωση 10% για εξόφληση πριν την έναρξη του προγράμματος και επίσης 10% για πολύτεκνους.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα Ναυτικής Μετεωρολογίας εντάσσεται σε μία βεντάλια ναυτικών μαθημάτων τα οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.